mandag den 14. november 2011

Nyt look i gangen

Så har vores gang fået et nyt look. Med lækker grå væg, sort tavlelakmaling på den ene skabslåge, grå på den anden. Lækre Liebe greb/knager og en fed Hee Welling Frame hattehylde/knagerække. Alt i alt er vi super tilfredse med resultatet, og jeg kan mærke jeg bliver mere og mere glad for grå og det mere grafiske look (dog tilsat et skvæt farver).

 Den nye væg med Liebe knager og hattehylde. Til højre kan lige anes vores hjemmebryggede skoopbevaring. Hoveddøren. Kunne godt tænke mig at gøre noget ved den, ved bare ikke hvad? Forslag og idéer modtages med kyshånd. Tintin billedet havde Jeppe med hjem fra Kina. Nymalet skabslåger også med Liebe greb. Det sorte er tavlelak, super lækkert lige at kunne skrive og tegne på. Før var begge låger lysegrøn. Soveværelse - og badeværelsesdør. Frihedsgudinden er fra Netto.
 

 Lille hylde med skuffe. Før-billede kan ses her.


 Har fået hængt mit WC & bad også fra Liebe skilt op (som jeg fik i fødselsdagsgave i juni). Vi ville enormt gerne skifte alle dørhåndtagene i lejligheden til sorte bakelit håndtag, ligesom det der ses her, men vi kan ikke finde nogle. Det er bar super træls.

Snart er det stuens tur til at blive fotograferet. Vi har fået flyttet rundt og hængt nogle skabe op, og det er bare kanon. Der er bare sket så meget, og det er nok som følge, af at vi har bestemt os for at blive boende.

2 kommentarer:

 1. Super kreative idéer... elsker også dit hæklede uldtæppe, som jeg helt sikker må prøve at lave en dag.

  Kan se, at du kunne tænke dig bakelit håndtag til dine døre... er du mon klar over, at de kan købes brugt her http://www.genbyg.dk/doergreb/brugte_bakelitgreb/ ? Er måske ikke helt den samme type som det, du har, men de får hele tiden "nye" ting på siden.

  Mvh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej. Tusind tak! Jeps kender godt Genbyg, og kigger der ofte. Desværre er jeg endnu ikke faldet over de rigtige håndtag :( Tak for tippet!

   Slet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...