søndag den 19. maj 2013

Fængslet!

Jeg har brugt dagen i dag i Fængslet i Horsens i celle 176 sammen med den ene halvdel af OhDeer, Tina. For anden gang blev markedet DesignCellerne afholdt, hvor hver udstiller får sin egen celle. Der var en fed stemning, og nogle sindssygt fine ting. Desværre - eller måske heldigvis? - havde jeg ingen penge med!Ditte sad og arbejdede mens hun passede sin celle. Ditte står bag det fantastiske smykkemærker Fragment. En af hendes kæder og et armbånd står højt på min ønskeseddel!

Hvis jeg kunne "finde ud af" at gå med dingle-øreringe, havde jeg købt disse. Billedet yder dem slet ikke retfærdighed!

Interiøret i fængslet var fantastisk, og jeg må indrømme at stolen næsten røg med ud bag i bilen. Her er det Stormsalens celle

Lykke Bang laver de fineste håndtrykte tekstiler og syr dem om til bl.a. puder og kaffevarmere. Desuden havde hun også nogle ret fede smørebrætter.

 "Medblogger" Christina med bloggen KreaVilla havde også en celle. Hun laver jo de fedeste stager og andre ting af kobberrør. Jeg blev specielt forelsket i stigen. Den kunne jeg godt se for mig på mit drømmebadeværelse med lækre håndklæder hængende på.  Christina designer ting under navnet DecoVilla og hun har sørme også en webshop, hvor det er muligt at få fat i hendes lækre ting.


2 kommentarer:

  1. Sikke et fedt koncept, var det ikke bare en lille smule crepy at have sin egen celle :)
    Lækre ting, de der smykker skal jeg vist også lige tjekke ud.
    Var på besøg i Smuksak i lørdags og snakkede med Christine, skøn butik I har Jer, virkelig inspirerende.
    kh Libbie

    SvarSlet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...