mandag den 18. oktober 2010

Nyt stof

Har været i Stof og Stil i dag. Jeg fik købt ind til en del projekter. 


Det lyseblå fløjl er til en elefant bamse, som skal foræres til nogle af mine venner der snart får en lille pige. Det lidt mørkere blå og det koral farvede er til detaljer på elefanten. Jeg tror den bliver rigtigt nuser og blød.
Det lilla fløjl skal bruges til et par slaske-rundt-herhjemme-bukser til mig selv. Dem jeg har, er for tynde til efteråret.
Jeg skal lave et kokostume til min mor. Det lyserøde er selvfølgelig til yveret. Skal nok lige smide et billede op når det er færdigt, tror det bliver ret morsomt.
Det røde er bare til bagsiden på en pude jeg er i gang med at brodere til min kærestes ven. Den skal gives enten i julegave eller svendegave (hedder det det?) til ham.

Jeg synes det er helt vildt at man for bare 360 kr. kan få så meget stof.

Nåja, og så er min PH-lampe lige faldet ned. Heldigvis skete der ikke noget, men nu ligger den lige så trist på gulvet, og der er intet lys over mit krea-rod på spisebordet (det er måske egentlig meget godt).


Jeg kan ikke lige overskue at sætte den op nu, skruerne vil sgu ikke helt som jeg i aften. Herhjemme har vi jo ikke en handyman, men en handywoman. Min kæreste er en hat til alt der har med værktøj at gøre. Så den må lige holde ferie på gulvet indtil jeg kommer hjem fra Barcelona, og Jeppe hjem fra Kina, torsdag.

Nu må jeg hellere få pakket lidt til turen, det skal jo gøres selvom det kun er 3 dage.

Forsat god mandag aften :)

1 kommentar:

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...