onsdag den 4. maj 2011

Opsamlingsheat

Min kusine har lige haft fødselsdag, og i den anledning lavede jeg mit allerførste (!) patchwork-projekt. Jeg synes selv, og det gjorde fødselsdagsbarnet heldigvis også, at det er lykkes meget godt. 


Den er mørkegrøn på bagsiden. Jeg tror, jeg skal have lavet en til vores sofa, bare i lidt større haxegoner og så i grøn eller turkis. 

Mandag var jeg til Mega Kup på Train med min moster og kusine (yes, hende der fik puden). Min moster laver jo som sagt de fedeste glassmykker, og hun ville prøve at sælge dem der. Det gik ikke specielt godt, det var overhovedet ikke hendes målgruppe der var dernede, så det var lidt øv. MEN jeg fik da købt 3 fede t-shirts for 200 kr., og de var ikke brugt. De er til vask, så viser dem lige når de er tørre. Jeg fik også et par øreringe og byttede et armbånd med min moster. Jeg havde fået et rødt, men rød er ikke lige min farve, så det fik hun tilbage og jeg fik det her:


Nammenam, meget mere mine farver!

Jeg er også begyndt at hækle en pude af oldemorsfirkanter af det garn jeg købte i Søstrene. Jeg har knækket hæklenøden, nu kan jeg rent faktisk forstå sådan en "opskrift" og huske den i hovedet. Det er fedt! Det er blevet til 9 firkanter indtil videre, og skal bruge 25 i alt. Jeg er bare lidt i tvivl om hvordan man sætter dem sammen? Help, anyone?


3 kommentarer:

 1. Hej Hej :)
  De er rigtig fine dine firkanter. Du kan vælge at hækle dem sammen, enten så man kan se det eller vende det så det er næsten usynligt. Har selv lige gjort det med et tæppe (som du kan se billeder af på min blog) eller du kan sy dem sammen.
  -Pernille
  http://sommersoendag.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hej Pernille (flot navn, by the way ;) )
  Jeg har bare syet dem sammen, for når det skal være til en pude, er det jo ligegyldigt at den ene side ikke er så pæn :)Men jeg tror måske jeg skal i gang med et tæppe, og der er det jo vigtigt at det er pænt på begge sider. Dit tæppe er rigtigt fint! Det er da en vildt god idé med at fremhæve der hvor de er hæklet sammen!
  MVH Pernille

  SvarSlet
 3. tak tak, i lige måde ;)
  God ide. Du må lige smide et billede op når dine hænder ikke er ømme mere og din pude er færdig!
  Jeg er glad for du kan lide tæppet.

  SvarSlet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...