fredag den 16. september 2011

Hjælp til kalendergaver

Jeg vil mægtig gerne lave en pakkekalender til jul til min mor. Hun gør så meget for alle andre, og hun fortjener virkelig at få 24 gaver. Jeg har skrevet ned i længere tid nu, hver gang jeg kom over en god idé, men jeg kan simpelthen ikke finde sedlen! Derfor tilspørger jeg Jer, oh kære blogland, vil I ikke hjælpe mig? Jeg kunne rigtigt godt bruge nogle idéer til små hjemmelavede gaver i alle mulige afskygninger!

På forhånd tak :)

4 kommentarer:

 1. Ohh havde mange forslag hvis det ikke skulle være hjemmelavede, men prøver alligevel: Grydelapper, fyrfadsglas fra f.eks. Ikea eller Tiger som du dekorerer med maskingtape, patchworktørklæde, 20x20 maleri, pude, hæklede æggevarmere, grydeskeer fra f.eks. Søstrenes grene hvor du dypper skaftet i maling. Lav f.eks. i 5 forskellige farver og bind dem sammen med et sødt bånd. Det var så mine foreslag :-)

  SvarSlet
 2. Wow mange gode forslag! :D Fedt fedt fedt. Det hele behøver nødvendigvis heller ikke være hjemmelavet. Tænker også at købe noget lækkert creme til hende :)
  Tak for hjælpen, super fine idéer!

  SvarSlet
 3. Skal også lave en til min mor og har også tænkt at lave det meste hjemmelavet. Nu laver jeg mange smykker så det bliver der helt sikkert nogle dage med. Og så er jeg ved at hækle et mobil etui til hender og nogle andre hæklede småting fx julepynt. Så har jeg også tænkt på at pynte nogle fotorammer og give hende :) Glæder mig til at se hvad du finder på..

  SvarSlet
 4. Glæder mig også til at se hvad du finder på, og sikke nogle fine idéer allerede :) Det er jo rart at få inspiration hos hinanden! Forresten er din blog bare mega fin, har meldt mig som fast læser :)

  Klem Pernille

  SvarSlet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...