torsdag den 15. september 2011

Materialeliste

Så har vi fået vores foreløbige materialeliste. Det er sindsygt mange penge der skal lægges i ting, og specielt her i starten. Jeg trøster mig med, at der ingen bøger er, som vi SKAL købe. Der kommer man jo også op på de omkring 3000 kr. pr. semester, som vi skal bruge på materialer. Hvis du vil have et lille indblik i de mange mærkelige ting en arkitektstuderende skal anskaffe sig, så kig her:


- A3 mappe, lavformat, sort pap
- Malertape
- Bordpap
- God skærekniv
- Manifold 30/45 cm
- Målepind
- Skærelineal, 60 cm
- Parallellineal, minumum 100 cm (sådan en satan koster 650 kr., købte den i går. Shit)
- Skærunderlag A2
- 2 stk. tegnetrekanter 30/60 grader og 45 grader
- Logbog, minimum A5 uden tern/linjer
- Tegneblok A3
- A1 mappe
- Raderskjold
- Bord kost
- Viskelæder (elefantsnot)
- Stiftblyant eller caran dache HB - 2B
- Scotch removable magic tape


Det med fed har jeg anskaffet mig, så jeg mangler egentlig ikke så meget. Til gengæld kommer der mere i løbet af året, det bliver dyrt. Men gud hvor vil jeg bare meget hellere have linealer og sådan nogle ting, jeg kan bruge for evigt, end at købe bøger som man kun bruger et semester.

2 kommentarer:

  1. Wow det er mange ting. Jeg ved ikke, hvad det halve af det er... :) Men det er gode redskaber at have, det er jeg sikker på! Man må også kunne være krea med mange af dem, altså uden at det skal være arkitekt-krea, tænker jeg.

    SvarSlet
  2. Nej jeg vidste heller ikke hvad en del af det var :D Men man lærer jo noget nyt hele tiden. Man kan sagtens være krea med mange af tingene, hvilket jeg jo synes er mega fedt :)

    SvarSlet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...