tirsdag den 21. august 2012

Skofælden

Jeg er faldet i den igen. Skofælden. Denne gang blev det til to lækre par Nike Free Liberty Edition. Jeg glæder mig til de kommer!

Kilde

Kilde


INFO: Jeg har nu fået mine sko, MEN størrelserne fra Liberty.co.uk's Size Guide passer ikke med de virkelig størrelser! Jeg bestilte en str. 7, som der derinde står er str. 40, men i virkeligheden er det str. 41! Så hvis du skal bestille, så bestil et nummer mindre, end det der står!

6 kommentarer:

 1. Bare du ikke slog dig da du faldte.... kan godt forstå du måtte eje dem de er da bare for fede... og gode at ha på...

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis var det bare min pengepung der er lidt øm ;) De er fantastiske at have på! Har allerede et par sorte og neonkoral, så glæder mig meget til dem her.

   Slet
 2. Eeeeeelsker også mine Nike free, men må sige at de nederste du har købt er da bare FOR lækre :)
  Hvor hurtigt mon man slider sådan et par op????

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har stort set kun gået i mine 2 par jeg har i forvejen siden juni, og synes slet ikke de virker slidte, så forhåbentlig kan de holde laaaaang tid :D

   Slet
 3. Hvor er de fine, men ærgerligt med størrelserne!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var lidt træls, men heldigvis var de meget forstående hos Liberty og jeg fik refunderet portoen fem og tilbage da jeg returnerede dem. Nu har jeg fået demi den rigtige størrelse, og de er hare SÅ lækre :)

   Slet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...