søndag den 26. august 2012

Tip til billige greb

På det ene af mine stofskabe, har jeg lavet en billig udgave af Anne Blacks greb. De er simpelthen bare lavet med porcelænsgreb fra Trævarefabrikernes udsalg til en 10'er og runde klistermærker

Synes det er rigtigt fint. Til gengæld er jeg ret træt af den blå farve, som jeg har spraymalet skabet i. Jeg synes ikke den er turkis nok, så derfor har jeg købt nyt spraymaling i en lækker, lækker farve!


I dag har jeg været til hækle café hos Yarnfreak. Det var simpelthen så hyggeligt, og jeg har allerede bestilt plads til de næste to hækle caféer. Det kan klart anbefales!  

6 kommentarer:

 1. hvor ser det bare fint ud. Jeg har faktisk fået sådan et lille skab af en veninde, det kunne da være jeg skulle shine det lidt op :) Er det ikke nesværligt at spraymale med glasruderne?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :) nej jeg synes ikke det er besværligt. Du skal bare sørge for at dække ruderne til med malertape, og så bare spraye. Hvis der kommer maling på ruden alligevel, så kan det nemt skrabes af med et barberblad eller sådan en skraber til en kogeplade :)

   Slet
 2. Ja, jeg er også ret vild med dem :) Og det er jo langt billigere end Anne Black!

  SvarSlet
 3. Sikke en god idé! Og fine skabe ellers. Tak for din kommentar på min blog, måtte jo lige forbi dig, og glæder mig til at følge med her :-) Jeg har også været på hæklecafé tidligere hos Yarnfreak, det er virkelig super hyggeligt! Man burde næsten lave en lille blog-hækle-café privat, tænker at det kunne være SÅ hyggeligt!

  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kunne da være så hyggeligt med en blogger-hækle café! Jeg er hel klar på det, og lægger gerne lejlighed til :)

   Skal du til hækle café ved Yarnfreak d. 7/10?

   Slet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...