onsdag den 8. januar 2014

Hakkede puder

Et lille udsnit af de mange hakkede / tunesisk hæklede puder jeg efterhånden har lavet. 


 Denne er hakket i Kauni på nål 5 og er lavet til sødeste Camilla / My:minMy


 Disse to er også hakket i Kauni på nål 5.


Jeg har hakket de her tre puder til Yarnfreak. De er stadig at finde i butikken, hvis man vil mærke. Den pinke er i Kauni, den grønne i Peruvian og den lakse-koral-agtige i Sirri vikingegarn.


To puder i samme mønster, men forskellige farver. Den forreste er hakket til Heidi / Mig&Maya

50 kommentarer:

 1. De er virkelig flotte dine puder :) Det drømmer jeg om at lære en dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) Det er ikke særligt svært! Vil faktisk mene at alle kan hakke ;-)

   Slet
 2. De er virkelig fine, og giver mig endnu mere lyst til at kaste mig over alle de hakke projekter der banker rundt inde i hovedet på mig. Jeg har dog gang i hele to store tæppe projekter, som jeg nok hellere må gøre færdig :)

  Mvh. Michelle-Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Pjat, man kan aldrig have for mange projekter i gang på samme tid ;-) Og en lille pude mellem tæpperne, tager jo ikke lang tid :-D

   Slet
 3. Så produktiv søde pernille og super flotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Helena :-) De er lavet over lang tid, tror den første er fra maj.

   Slet
 4. De er altså virkelig, virkeligt fede. Ville koste en fórmue i Magasin:-)

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med dem i tern. Hakker du dem på en alm pind eller en med wire? Har du en opskift du deler også eller er de kun til salg?

  Hilsen Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg er også lidt tosset med tern. Jeg hakker med KnitPros system med wire man kan skrue på nåle. Jeg har ikke nogen opskrift, men det er ret simpelt at lave :-)

   Slet
 6. Det er så fint så der skal helt sikkert bo hakkede puder i min sofa! Men hvordan håndterer du lukning? Hækler du den sammen om monteringspuden eller monterer du en lynlås - hvis ja har du så nogle fif? Eller er det en helt tredje løsning du bruger?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Jeg hakker et forstykke og et bagstykke. I bagstykket monterer jeg en lynlås gemt bag en flap og så syer jeg bare forstykke og bagstykke sammen :-) Jeg kan godt lide kontrasten mellem det hakkede og det syede, meeeen det er også fordi jeg er lidt doven, og ikke gider hakke to stykker ;-)

   Slet
 7. De er så fine:-):-)
  jeg vil i '14 også igang med at hakke;-)
  Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Jonna! Bare sig til, så lærer jeg dig det. Klem

   Slet
 8. Jeg tror jeg skal lære det hakkeri der - Måske skal det være min nye færdighed jeg lærer i år...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg da også du skal! Man bliver ret hurtigt bidt af det ;-)

   Slet
 9. Lækre puder! Hvad er din pris inkl. forsendelse?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer lidt an på størrelse og om man ønsker monteringspude med. Men de ligger fra 500-700 for betrækket og så ekstra med pude. Hvilken en er du interesseret i? :-)

   Slet
 10. Lækre puder! Hvad er din pris inkl. forsendelse?

  SvarSlet
 11. Du er så flink å sette sammen farger! Fine puter:)

  SvarSlet
 12. De er så flotte dine puder :)

  SvarSlet
 13. Du er godt nok dygtig! Hvor er de bare flotte.

  SvarSlet
 14. Dine hakkede puder er så fantastisk smukke og jeg glædes hver dag jeg ligger den på plads på sengen/sofaen! Den er så gennemført lækkert lavet! Du er knald dygtig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Camilla, den kommentar gjorde mig da bare helt utroligt glad! :-D Hvor er det fantastisk at lave puder til nogle der virkelig værdsætter det. Og så kan jeg jo forøvrigt kun sige i lige måde! :-*

   Slet
 15. De er simpelthen så lækre dine hakkede ting. Det er virkelig noget jeg gerne vil lære på et tidspunkt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Jamen det skal du da bare lære så ;-)

   Slet
 16. Så smukt! Må jeg vise billeder af dine hakkede ting når jeg skal holde workshop i tunesisk hækling til sommer?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birthe. Da jeg selv holder workshops, vil jeg ikke have at mine billeder bliver brugt i forbindelse med andre workshops. Men du er selvfølgelig velkommen til at give dem et link til min blog! Med venlig hilsen Pernille

   Slet
 17. Wow, fantastisk smukke, jeg har haft fornøjelsen af at gramse på dem hos yarnfreak, og jeg Må bare igang, tak for inspiration og diy

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! Send gerne billeder til mig, når du får lavet noget :-) Vil så gerne se alle de hakkerier der bliver lavet!

   Slet
 18. Hvor er de smukke - skønne farver :-) Jeg har lige lært at hækle, og er især blevet vild med at hælke interiør... Jeg bliver vist nødt til at lære tunesisk hækling, og du har jo lavet en DIY, så der er ingen vej uden om:-)

  Kh Annelise - whybuy.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Nej nu er der ingen vej udenom ;-) Det er ingen sag at lære, hvis du kan de basale hækleteknikker

   Slet
 19. Dine puder er utrolig smukke. Jeg har nu købt mig fattig i garn fra yarnshop og skal igang med mit første hakkeprojekt. Må jeg spørge hvor mange masker du ca har slået op til puderne med neonpink ?
  Vh Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre! Jeg har en hakkefasthed på 19 masker pr. 10 cm i Kauni på nål 5. Så jeg har slået 57 masker op til den der er 30x50 og 76 masker til den der er 40x60.

   Slet
 20. Meget fine ting du laver - og jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang med at hakke en pude.

  Jeg har nogle puder som måler 40x40 - hvor mange masker tror du ca jeg skal slå op og hvor meget garn ca skal jeg købe?

  Du skrev tidligere denne kommentar omkring lukning af pude:
  "Tusind tak :-) Jeg hakker et forstykke og et bagstykke. I bagstykket monterer jeg en lynlås gemt bag en flap og så syer jeg bare forstykke og bagstykke sammen :-) Jeg kan godt lide kontrasten mellem det hakkede og det syede, meeeen det er også fordi jeg er lidt doven, og ikke gider hakke to stykker ;-)"
  Vil det sige at bagstykket ikke er hakket? eller hvordan er du doven ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-)

   Det kommer meget an på garn og din hakkefasthed, så det er lidt svært at rådgive om. Jeg hakker ikke bagstykket, synes det er spild af tid ;-) Jeg kan meget godt lide at den har en side i garn og en i stof, synes det får et mindre "hjemmelavet" look.

   Slet
 21. Hvor er de bare flotte - bruger du dobbelt tråd ?? Eller hvordan laver du den stribe som er blandet af de to farver på hver side ??? (håber mit spørgsmål giver mening)
  Hilsen Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia. Nej jeg bruger ikke dobbelt tråd, men skifter bare farve i venstre side, hver gang, så bliver det automatisk meleret :-) se evt. mere her: http://pescno.blogspot.dk/2013/07/tunesisk-hklinghakning-guide.html

   Slet
 22. De er super seje dine puder, det bliver jeg nødt til at prøve at lave. Men hvad er tricket til de firkanter du har lavet? fører du tråden med videre for den ene farve? og tror du godt jeg kan bruge nål 6 med Kauni garn? Mvh Lisa

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisa. Tusind tak. Jeg har lavet et lille nøgle garn til hver firkant. Jeg fører ikke garnet med, hvis der er over 3 masker i mellem den samme farve skal bruges. Det kommer meget an på din fasthed om du kan bruge en 6'er. Jeg bruger nål 5 til Kauni og hakker lidt stramt, så du skal virkelig hakke stramt for at kunne bruge en nål 6

   Slet
 23. Hej Pernille..

  Dine puder er vildt lækre.. Hvor meget garn går der ca. til f.eks. de puder af dine Yarnfreak har nede i butikken? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer an på i hvilket garn. Den grønne i Peruvian går der ca. 4 nøgler til. Den pinke i Kauni går der ca. 1 nøgle (altså, der er brugt tre farver, men hvis du lavede den ensfarvet) og den sidste laksefarvet kan jeg ikke huske præcis, men tror det er ca. 2 nøgler.

   Slet
 24. Kan man evt. købe et par af dine flotte puder?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christel

   Undskyld det sene svar. Du kan sagtens købe nogle puder. Jeg laver gerne i et design og farver der passer til dig. Du kan sende mig en mail på kontakt@pescno.dk for bestilling og priser

   Slet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...