mandag den 18. oktober 2010

Nyt stof

Har været i Stof og Stil i dag. Jeg fik købt ind til en del projekter. 


Det lyseblå fløjl er til en elefant bamse, som skal foræres til nogle af mine venner der snart får en lille pige. Det lidt mørkere blå og det koral farvede er til detaljer på elefanten. Jeg tror den bliver rigtigt nuser og blød.
Det lilla fløjl skal bruges til et par slaske-rundt-herhjemme-bukser til mig selv. Dem jeg har, er for tynde til efteråret.
Jeg skal lave et kokostume til min mor. Det lyserøde er selvfølgelig til yveret. Skal nok lige smide et billede op når det er færdigt, tror det bliver ret morsomt.
Det røde er bare til bagsiden på en pude jeg er i gang med at brodere til min kærestes ven. Den skal gives enten i julegave eller svendegave (hedder det det?) til ham.

Jeg synes det er helt vildt at man for bare 360 kr. kan få så meget stof.

Nåja, og så er min PH-lampe lige faldet ned. Heldigvis skete der ikke noget, men nu ligger den lige så trist på gulvet, og der er intet lys over mit krea-rod på spisebordet (det er måske egentlig meget godt).


Jeg kan ikke lige overskue at sætte den op nu, skruerne vil sgu ikke helt som jeg i aften. Herhjemme har vi jo ikke en handyman, men en handywoman. Min kæreste er en hat til alt der har med værktøj at gøre. Så den må lige holde ferie på gulvet indtil jeg kommer hjem fra Barcelona, og Jeppe hjem fra Kina, torsdag.

Nu må jeg hellere få pakket lidt til turen, det skal jo gøres selvom det kun er 3 dage.

Forsat god mandag aften :)

5 kommentarer:

 1. Usually I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man, Keep it up


  토토
  스포츠중계
  토토사이트

  SvarSlet
 2. Excellent site you've got here.. It's hard to find high-quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate individuals like you! Take care!!


  토토사이트
  프로토
  먹튀검증

  SvarSlet
 3. I am very satisfied with visiting here. Thank you for good content. And please visit my website as well.


  바카라사이트
  안전카지노사이트
  바카라

  SvarSlet
 4. Wow! This could be one of the most useful blogs we have ever come across on thesubject. Actually excellent info! I’m also an expert in this topic so I can understand your effort.

  카지노사이트
  바카라사이트
  바카라게임사이트

  SvarSlet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...