onsdag den 12. oktober 2011

Ny lejlighed

Som sagt flytter vi til januar/februar ned på havnen i Marina House. I weekenden var vi nede og vælge lejlighed, og valget faldt på den her på 3. Vi ville allerhelst bo på 4., men den lejlighed var blevet snuppet (klart, for det er den bedste). På 5.-7. er vinduet i det ekstra værelse nemlig mindre end på 1.-4., og det prioriterede vi højere, da udsigten er næsten ligeså fantastisk på 3. som på 7. (Kig på billeder, du giver mig ret, ikke?)


 Udsigten over lystbådehavnen og min elskede Riis Skov gennem altandøren i køkken/alrummet.


 
 Køkken/alrummet. Det ser ret småt ud her, men der er masser af plads til det vi skal bruge :) Til venstre er hoveddøren og til højre henholdsvis soveværelse og arbejdsværelse also know as kreaværelse (jubii) Arbejdsværelse. Hvis vi boede på 5.-7. ville det vindue her være lige så lille som på soveværelset. Mere udsigt Udsigt fra kreaværelse (stort vindue)


 Udsigt ind over buen i soveværelset (lille vindue). Billedet er ret dårligt. I virkeligheden kan man se hele Århus. ARoS, Domkirken, Bruuns, Prismet osv. Mega fedt.  Badeværelse med fede fliser.Mere badeværelse.

Jeg glæder mig sindsygt meget, og synes at 3,5 måned er al for lang tid :( Ville ønske vi skulle flytte NU NU NU!

2 kommentarer:

  1. Hold da op en fantastisk udsigt !! - waooo kan godt forstå, at du ikke kan vente :-)

    SvarSlet
  2. Ja ikke? :D Og det fede er at der aldrig bliver bygget noget foran, så vi har en uspoleret udsigt så længe vi bor der :)

    SvarSlet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...