torsdag den 1. december 2011

Arkitektskolens Julemarked

I weekenden er der julemarked på Arkitektskolen (Nørreport 16-20, 8000 Århus C), og i den forbindelse kommer to designere/kunstnere, som jeg i hvert fald skal have en ting eller to af. Det drejer sig om Anne Boysen og Daniel van der Noon (som faktisk har tegnet den super fede plakat til julemarkedet. Kan ses her).

Anne Boysen har hendes Arch Oak huse med. Dem er jeg bare hel vild med, og jeg regner med at jeg selv skal have et sæt, og nok også nogle til gaver. Se dem lige, er de ikke skønne?Billede lånt herDaniel van der Noon laver de fedeste plakater, og jeg skal helt bestemt have en med hjem. Håber på han har nogle med i gul, ellers bliver det en blå eller sort/hvid. Se lige:Billede lånt herKommer du forbi Arkitektskolen i weekenden? Jeg har jo en stand, hvor jeg sælger dåser. Håber det kommer til at gå ligeså godt som i Hinnerup!

3 kommentarer:

 1. Jeg købte et sæt archoak sidste år, de er fantastiske! Hos mig hører de til julepynten, stillet op i formation som en kirke.

  SvarSlet
 2. Nøj hvor ser det fedt ud! Jeg skal helt sikkert forbi. Så kan vi også hilse på hinanden :-)

  SvarSlet
 3. Ida - jeg syntes simpelthen de er så fine! God idé at stille dem op som en kirke.

  Sara Marie - Ja ikke? Glæder mig sindsygt til at se, hvad de andre har med! Du bor jo også lige rundt om hjørner nærmest. Jeg har bod inde i kantinen. Glæder mig til at se dig :D

  SvarSlet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...