søndag den 17. juni 2012

Nyt spisebord


Eller så nyt er det heller ikke, men jeg har ikke vist det frem før. Det er lavet af et Melltorp stel fra IKEA på 125x75 cm og en krydsfiner plade (fra STARK). Før havde vi bordet der er en halv meter længere, men efter vi har flyttet rundt i stuen, fik vi lidt pladsmangel, og gik derfor en størrelse ned. Pladen har jeg skåret til med rundsav, slebet og lakeret 7 gange. Jeg synes, det er blevet super fedt, og vi er begge to rigtig glade for det. Både pga. den rå stil, men også fordi det er den halve meter mindre.

Vi har endelig fået en smule styr på det vi før kaldte "stolekaosset". Da vi var til lagersalg ved Hay, købte vi en af de turkise Ru stole, som passer helt perfekt i farven til Eames stolen. Jeg har spraymalet tremmestolene sorte (før var den ene rød og den anden lakeret træ), så det bliver mere en helhed. Jeg er rigtigt godt tilfreds med vores "spisestue".

2 kommentarer:

 1. Super hyggelig spisekrog og du har jo mit yndlingsskab fra Ikea. Tror du jeg kan finde det nu på deres hjemmeside, nu hvor jeg skal skal bruge et. Nix. Det ser ud som om de ikke mere har Billy skabet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Jeg er simpelthen så glad for det skab! Det giver et enormt blødt og rart lys, fordi det står der ved vinduet og reflekterer alt lyset udefra.

   Næh, de har vidst kun Billy skabet i de normale farver.. Det her, og det grønne, var vidst også bare en limited edition :)

   Slet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...