torsdag den 25. juli 2013

... in a box

I hele september drager jeg og mine produkter til København. Sammen med 6 andre designere, har jeg lejet mig ind i to containere i containerbyen Boxland ved Carlsberg.Jeg er i selskab med nogle fantastisk dygtige kvinder:
Camilla//MyminMy
Denise//Sirlig
Tina og Heidi//OhDeer
Christina//DecoVilla
Ditte//Fragment
Anne-Marie//LykkeBang

Du kan følge os på Instagram her: @in_a_boxcph
 
Udover en masse containere med pop-up-shops er der også loppemarked hver weekend.

Tina og Heidi/OhDeer har i samarbejde med arrangørerne bag Boxland fået stablet et "Blogland i Boxland" marked på benene i weekenden 31.august/1. september - begge dage fra 10-17. Så er du kreativ og laver lækre ting du har lyst til at sælge - eller ønsker du bare at mødes med en masse andre bloggere og sælge ud af dit kælderguld - vil vi meget gerne se dig! En almindelig udendørs stand koster 150 kr. pr. dag og det er muligt at leje et bord for 50 kr.

Du kan booke stand til marked i Boxland hos Niels på mail@boxland.dk skriv "Kreativt marked" i emnefeltet og hvilken/hvilke datoer du ønsker at deltage. Se evt. mere på Boxlands Facebook side.


8 kommentarer:

 1. DET vil jeg bestemt gerne overveje- tjekker lige facebook ud. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa du skal med, med dine fine ting! :D Klem Pernille

   Slet
  2. Nu har jeg ihvertfald skrevet en mail...:-)

   Slet
 2. Det lyder rigtig spændende og virkelig hyggeligt. Håber jeg kan få tid til at kigge forbi.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være så velkommen :) Jeg glæder mig meget

   Slet
 3. Hej :) Jeg faldt over din flotte pude http://pescno.blogspot.dk/2012/06/smuksakken.html
  og er nu selv igang med samme opskrift. Jeg kan dog ikke forstå hvordan din bliver så pæn? Man kan jo næsten ikke se den der rille der kommer hver gang omgangen starter? Har du et tip eller gør du noget anderledes end opskriften siger :)? Og hvor er den grå farve fra? Den er så flot og ligner jo nærmest filt som i originalpuden :)
  På forhånd tak!! :)

  Mvh. Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla. Jeg gør ikke noget anderledes end opskriften siger :) Spiralen er også langt tydeligere i virkeligheden end på disse billeder :) Hvis du vil have det helt usynligt, kan du vælge at bryde garnet efter hver omgang, og så lave en stående fastmaske når du starter igen. Se evt. hvordan du gør det her: http://yarnfreak-blog.blogspot.dk/2013/04/diy-rundt-tppe-i-zpagetti.html (det er dog en stående stangmaske, men princippet er det samme). Den grå farve er Kauni i farven "mellemgrå melange": http://yarnfreak.dk/garn/kauni-mellemgraa-melange. Håber det hjalp!

   Og tak for rosen ;)

   Klem Pernille

   Slet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...