tirsdag den 17. juni 2014

[g]uld

Jeg har købt nyt garn, igen, og det er noget af det fineste jeg længe har købt. Det er [g]uld, plantefarvet og lækkert. Først er det bejdset med alun og vinsten (læs mere her), og bagefter farvet med naturmaterialer. Mit er f.eks. farvet med birk+jern, kraprod, indigo og valnød. Det er pænt med pænt på, så nu skal jeg bare finde ud af, hvad jeg skal hækle/hakke/strikke. Løbelængden er laaaang (650m/100g), så der skulle gerne være til et par projekter. Jeg overvejer meget et Stephen West sjal, enten Vertices Unite eller Smooth Move. Mon ikke der også kommer en hakket pude med de røde farver? Bare den "klassiske" med melerede striber. Det tror jeg. Hvad ville du hækle/hakke/strikke ud af det?
Jeg var heldig og fik lov at låne en garnvinde af en gennem Yarnfreak. Det går så meget hurtigere end når det er Jeppe der holder ;-)


Følg mig på: Bloglovin', Instagram og Facebook

12 kommentarer:

 1. Ja, de er godt nok fine i farverne. Et Vertives Unite ville være så fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er næsten sikker på det bliver sådan et. Så håber jeg kan finde ud af det ;-)

   Slet
 2. Hold nu op hvor ser det garn lækkert ud. Suk... Jeg har kigget på webshoppen og det er da en fantastisk farveskala. Tror du det egner sig til at hækle tæpper? :-)
  Mange hilsner,
  Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. JA jeg tror det ville blive det lækreste tæppe i mands minde. Det er virkeligt pænt, er helt forelsket og går bare lidt og aer mine nøgler ;-)

   Slet
 3. Hmm, tror min kommentar på mystisk vis forsvandt...
  Det er nogle vildt lækre farver du har fået fingrene i. Jeg kunne sagtens se dem blive til en smuk strikket trøje

  SvarSlet
  Svar
  1. Mærkeligt. Synes også jeg bøvler lidt med at lægge kommentarer for tiden.. Uh jeg tør ikke kaste mig ud i en trøje i så fint garn.. Endnu ;-) Det må blive når jeg er færdig med mit første cardigan projekt i billigt uld

   Slet
 4. Ih Pernille, det er virkelig fine farver. Lækkerier:-)

  SvarSlet
 5. Jeg så [g]uld "live" for første gang i går. Det er virkelig et sindssygt lækkert garn og farverne... suk. Så fantastiske. Tillykke med indkøbet - jeg glæder mig til at se, hvad du ender med at lave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også total forelsket! Jeg går lidt om den varme grød, og aer lidt på det i stedet for at strikke ;-)

   Slet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...