onsdag den 23. oktober 2013

Instagram #1

Selvom der for tiden er MEGET stille her på bloggen, så laver jeg faktisk noget. Det meste får jeg lagt op på min Instagram profil (jeg hedder pescno). Her er et lille smugkig af mine seneste hakkede/tunesisk hæklede projekter. Husk også min guide til at lære tunesisk hækling, den er lige her.

#1: Pude i RibbonXL #2: Halsrør i Peruvian #3: Smart måde at holde styr på garn #4: Færdigmonterede puder i Kauni #5: Jeg har afholdt workshops i samarbejde med Yarnfreak #6: Næsten færdig pude i Kauni, denne til Heidi/Mig&Maya #7: Prøvelap i Tusindfryds Hverdagsuld #8: Endnu en færdig pude til Camilla/My:minMy #9: Næsten færdig pude i Tusindfryds Hverdagsuld

12 kommentarer:

 1. Nej hvor er det fint det du har lavet. Vild med billede nr.8 og vil gerne prøve med tunesisk hækling.
  Hvordan er det mørkt grå/mørk grå-lys grå/lys grå/ lys grå-pink/ pink?
  Hvor meget garn bruges der og hvilket garn, maskeantal og størrelse?
  MVH Kirsten ( post@kirob.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kirsten :)
   Dejligt at du vil i gang med tunesisk hækling, men pas på du ikke bliver afhængig!
   Jeg har brugt ca. 140 g Kauni fra Yarnfreak: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2133813.ece i farverne: Brun melange, lys brun melange og neonpink.
   Den måler 40x60 cm. Jeg har på nål 5 19 masker på 10 cm, så jeg har slået 19x4 + 4 masker til sømrum = 80 masker. Men det kan være din hæklefasthed er helt anderledes, og du skal bruge en anden størrelse nål.
   Håber det var svar nok, eller må du meget gerne skrive igen :)

   Slet
 2. Tusind tak for svar..så er det bare at komme igang.
  Mvh Kirsten

  SvarSlet
 3. Hvordan har du lavet de retvinklede trekanter? Er det kun ved tunesisk hækling, det kan lade sige gøre? Vil rigtig gerne lave en pude, men kan ikke lige gennemskue, hvordan jeg får lavet trekanterne retvinklede. Hilsen Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi Jeg har bare hæklet en mere i den ene farve og en mindre i den anden farve pr. række :) Det kan du også gøre ved normal hækling, men de bliver pænest ved tunesisk, synes jeg. Klem Pernille

   Slet
 4. Hej Pernille Holder i flere workshops i tunesisk hækling? Tror jeg er så meget begynder at jeg ikke helt kan komme igang udfra din fine DIY. Men hold op hvor er dit arbejde bare flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ikke planlagt flere endnu, nej. Jeg ved heller ikke om der kommer flere, men skal nok gøre opmærksom på det, hvis det er :) Tusind tak!

   Slet
 5. Du er altså totalt mesteren i tunesisk hækling! Jeg glæder mig til at lære det en dag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæh, tak! Eller hvad man nu siger :D Du skal bare prøve, så er jeg sikker på du kan det lige med det samme. Du er jo knaldgod til at hækle!

   Slet
 6. Hej Pernille. Jeg faldte over dit rumbetæppe på pinterest. Du laver nogle rigtig fede ting. Jeg kan rigtig godt lide pude nr. #9. Hvordan er den lavet og er det muligt at få en opskrift?
  mvh

  Kamilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-) Den hakket med retmasker ( dem jeg viser her: http://pescno.blogspot.dk/2013/07/tunesisk-hklinghakning-guide.html ). Jeg har bare tegnet mønstret på ternet papir og hakket efter det

   Slet
 7. Hej Pernille ... Er helt vild med billede nr to .. Halsrøret ... Men kan ikke helt finde hoved og hale i hvordan du har gjort ... Og kan det kun gøres hvis man gør det som rør ..?
  Havde du lavet en guide til det ?
  Mvh Mette

  SvarSlet

Yay! Jeg er vild med kommentarer. Tusind tak fordi du tager dig tid til at lægge en hilsen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...